envoCOPY - hållbart papper

 


Swed deals AB är glad att tillkännage sitt samarbete  med företaget EnvoPAP vad gäller deras exklusiva och revolutionerande kopieringspapperet envocopy.

 

EnvoPAP är en 100% trädfri, koldioxidneutral pappersleverantör i Storbritannien. Företaget erbjuder ett brett utbud av cirkulära lösningar för att förbättra företagens hållbarhet genom att tillhandahålla ett omfattande utbud av miljövänligt papper tillverkat av sockerrörsfiber.envoCOPY är ett unikt, miljövänligt och effektivt kopieringspapper, tillverkat av sockerrörsavfall istället för levande träd.

 

Verksamheten startades av Kaushal Shah vid University of Southampton. Han såg i sitt gamla hemland Indien potentialen i att förvandla jordbruksavfall till användbara produkter såsom kopieringspapper. År 2018 var EnvoPAP finalist i Green Tech Challenge - en investeringstävling för gröna företag som har potential att skaka om traditionella försörjningskedjor. Under Kaushal Shahs ledning har företaget redan uppnått över två års framgångsrik handel och är redo att bli den ledande leverantören av hållbara lösningar i Europa.

De sociala och ekonomiska fördelarna i kombination med rimliga kostnader säkerställer att EnvoPAP är ett fantastiskt alternativ för alla organisationer som strävar efter att förbättra sina miljöresultat. Ju större pappersförbrukning, desto större är fördelen med att använda EnvoPAP för miljön.

Intresserad av detta miljövänliga- och hållbara 80 g papperet?

vi skickar gärna en bunt som prov.


Kontakta oss gärna för mer information info@sweddeals.se